Oyunlara Furkan Berk Bakışı

Oyunlara Furkan Berk Bakışı

26 Nisan 2015 Pazar

Microsoft Flight Simulator X Steam Edition İnceleme


Uçak severler için vazgeçilmez simülasyon Microsoft Flight Simulator X Steam Edition, mükemmel gerçekçiliği var. Hatta o kadar gerçekçi ki bir çok uçuş okulunda eğitim verilirken ilk kademe bu simülasyon oluyor. Simülasyon Steam Edition olarak daha yeni piyasaya sürüldü. Peki ne yenilikler geldi? Dilerseniz ona değineyim.
Grafiklere daha da canlılık geldi,yeni uçak eklenti paketleri ve havalimanı eklenti paketleri geldi,multiplayer düzeltilerek çeşitli odalara ayrıldı. Eski sürümünde REX denen bir eklenti paketi vardı. Bu eklenti paketi gökyüzü,gün batımı,deniz dokusu gibi bir takım özellikleri daha muhteşem hale getiriyordu. Fakat kendi izlenimlerime göre Steam Edition gelince REX eklenti paketini satın almaya gerek kalmadı çünkü gerçekten muazzam atmosferi var REX paketini satın alsam kim bilir neler olacak. Uçaklardan bahsetmek istiyorum;
Bir çok uçak tam kontrol olarak sizlere hizmet ediyor. Bundan kastım bir çok uçağı tıpkı gerçek hayattaki gibi kontrollerle kullanabiliyoruz. Ee boşuna demedik bir çok uçuş okulunun göz bebeği diye. Belirli konsolları da bağlayabilirsiniz simülasyona.
Multiplayer özelliğinden bahsetmek istiyorum;
Oyun içi sesli konuşma gerçekten mükemmel olmuş,kule veya pilot olarak görev alabiliyorsunuz,sesli komutla gerçek insanlardan iniş izni istiyebiliyorsunuz veya kulede görev alırsanız tüm havalimanı sizden soruluyor aman dikkat kazaya sebebiyet çıkarmayın çünkü bir çok oyuncu uçak uçuruyor olacak.
Kısaca toplamak gerekirse gerçekten başarılı bir simülasyon olmuş,multiplayer güzel bir atmosfer sunuyor bizlere. Konsollarla oynamanızı tavsiye ediyorum.

English Translation
Flight simulation is indispensable for lovers of Microsoft Flight Simulator X Steam Edition, excellent fidelity. Even so realistic that the first stage while giving a flight training school in this simulation is happening. Simulation Steam Edition was released as more new markets. So what came innovations? If you wish, I touched him.
Came more vitality graphics, plug-ins and new aircraft arrived at the airport add-on packs, multiplayer corrected was divided into several rooms. REX called the old version had a plugin package. This plugin package sky, sunset, a number of features such as sea texture made it even more spectacular. But according to my impression that their Steam Edition comes REX having to purchase the add-on package because it really has a tremendous atmosphere if I buy the package REX who knows what. I would like to mention the aircraft;
As a very complete control of aircraft serving you. By this I mean a lot of aircraft able to use the controls just like in real life. EA also did not avail a flight school pupil said. You can also connect to a specific console simulation.
I would like to mention the multiplayer feature;
In-game voice conversation was really great, can act as a tower or a pilot, voice commands can who wants to permit the landing of real people or if you served in the tower all airport remove lead you from being asked beware accident because it will be a lot of players aircraft is flying.
In short, you really need to collect became a successful simulation, multiplayer offers a nice atmosphere to us. I encourage you to play with the console.


Furkan Berk Tağı

Editörün Değerlendirmesi: 8,7/10

UYARI!(Bu yazılmış olan inceleme yazısı noter tarafından görülmüş ve onay almıştır.)
WARNING! (This review was written in the article has been seen and approved by a notary.)

2 yorum: