Oyunlara Furkan Berk Bakışı

Oyunlara Furkan Berk Bakışı

24 Nisan 2015 Cuma

FİFA 2015 İnceleme


Öncelikle oyun açıldığında karşımıza çok renkli ve çeşitli arayüz çıkıyor,en büyük eksiklik ise arayüzün ne yazık ki Türkçe olmaması,oynanış olarak PES'ten daha güzel bir ortam sunuyor bizlere.
Grafik açısından daha gelişmiş ve daha gerçekçi oyun keyfi sunuyor. Müjdeli haber verelim Türkiye Süper Lig bu sezon var.
Daha önce PES'te top elimize vurduğunda hakem ne yazık ki faul düdüğünü çalmıyordu. Ama FIFA'da gerçekçi oyun anlayışı olduğu için burada top elimize geldiğinde hakem faul düdüğü çalıyor, PES'te kolay kolay hakemler sarı kart veya kırmızı kart göstermiyordu fakat FIFA'da bu işler daha iyi yaklaşımlarla uygulanıyor. Bence FIFA 15 kendi serisinin en iyi son sürümü. Kariyer bölümünde hep futbol oyunlarında bir şey eksik oluyor o da konusu kurgusuz yapılıyor yani o karakterin yaşam hayatından kesintiler olmalı.

English Translation
First off very colorful and various interfaces encountered when opened game, unfortunately the lack of Turkish The biggest deficiency interface offers a better environment to give us the gameplay.
Offers more advanced and more realistic game in terms of arbitrary graphs. Let's good news Turkey Super League this season.
When we receive before giving up the ball hit the referee did not whistle foul play, unfortunately. But when the FIFA game for realistic understanding of where the ball came to our hands here referee whistle playing foul, did not give up easily in the referee showed a yellow card or red card, but it works better approach is applied with FIFA. I think the latest version of FIFA 15 the best of its series. Career section will always be missing something in the football game he should be subject to deductions kurgusuz done so that the life of the character's life.




Furkan Berk Tağı

Editörün Değerlendirmesi:9,5/10

UYARI!(Bu yazılmış olan inceleme yazısı noter tarafından görülmüş ve onay almıştır.)
WARNING! (This review was written in the article has been seen and approved by a notary.)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder