Oyunlara Furkan Berk Bakışı

Oyunlara Furkan Berk Bakışı

25 Nisan 2015 Cumartesi

Airport Simulator 2015 İncelemesi


Simülasyondan bahsetmek istiyorum. Havalimanında yer hizmetlerinde rol oynuyoruz,çeşitli uçaklara hizmet veriyoruz temizlik olsun,yemek olsun,yol gösterme olsun,benzin olsun,otobüs hizmeti olsun kısaca aklınıza bir havalimanında hangi hizmetler geliyorsa hepsini yapıyoruz. Simülasyonun ara yüzü ise çok sade. En önemli özelliği ise Türkçe dil seçeneğini bizlere sunuyor olması.
Grafiklere dilerseniz değineyim;
Simülasyonun atmosferi fena değil fakat daha iyi olabilirdi. Airport Simulator 2014'den daha vasat grafikleri diyebilirim. Eskisine göre daha iyi olması gerekirken daha kötü olması biraz kafa karıştırıyor. Ama şunu demeden geçemeyeceğim simülasyon denilince grafikler biraz arka planda kalır sonuçta bir şeyler öğrenmek için oynuyorsunuz. Simülasyon grafikleri arka plana atarsak gerçekten amacına uygun bir oynayış sergiliyor en önemlisi de bu simülasyon severler için. 
Araçlara dönecek olursak yemek servisi,benzin doldurma,temizlik hizmetleri,otobüs hizmetleri,yol gösterme araçları vs gibi bir çok araç var. Buda simülasyona çeşitlilik katıyor.

English Translation

I would like to mention the simulation. We play a role in ground handling services at the airport, get cleaning we serve a variety of aircraft, get food, get guidance, get gas, you get the bus service in an airport you simply think you're doing it all is coming which services. Simulation of the interface is very simple. The most important feature is that we offer to the Turkish languages.
I refer to the chart if you wish;
Simulation of the atmosphere is not bad but could be better. I'd say more than mediocre graphics Airport Simulator 2014. To be worse when they should be better than the old head slightly confusing. But I can not go without saying that you are playing for graphics simulation is mentioned learn something ultimately remain in the background a bit. Simulation graphics and show a proper gameplay we really aim to assign the background, most importantly, for lovers of this simulation.
Going back to the food service vehicles, refueling, cleaning services, bus services, etc. There are many tools such as guidance tools. Buddha adds diversity simulation.


Furkan Berk Tağı

Editörün Değerlendirmesi:3,5/10

UYARI!(Bu yazılmış olan inceleme yazısı noter tarafından görülmüş ve onay almıştır.)
WARNING! (This review was written in the article has been seen and approved by a notary.)

1 yorum: