Oyunlara Furkan Berk Bakışı

Oyunlara Furkan Berk Bakışı

5 Şubat 2017 Pazar

The Wild Eight 8 Şubatta Çıkışını Yapıyor!



2017 yılının Şubat Ayı'na bir isim koymak istesek sanırım : "Hayatta Kalma Ayı" diyebiliriz. Gerçekten bu ayda neler çıkmadı ki : Resident Evil 7BİOHAZARD, Conan Exiles ve daha nicesi. Birde daha çıkacak olan oyunlarda var. Bu oyunlardan biriside THE WILD EIGHT! Heyecanlıyız çünkü oyunun çıkmasına çok az bir süre kaldı. Oyunun atmosferi ve olaydan bahsetmek istiyorum az çok videolardan baktım olaya bir şeyler çıkardım kendimce: 
Her şey bir uçakta aslında başlıyor. "IRIS 816" kodlu uçağımız Alaska semalarında bilinmeyen bir sebeple sinyali kayboluyor. Sizinde tahmin edeceğiniz gibi aslında düşüyor ve paramparça oluyor.
Yolculardan 8 kişi hayatta kalmayı başarıyor. Bu 8 kişinin kendine has özellikleri var. Ve oyun bu 8 kişinin etrafında dönüyor aslında. Ve bu 8 kişiyle bilinmeyen, terk edilmiş mekanlarda eşyalar topluyoruz, crafting yapıyoruz, base (ev) kuruyoruz, avlanıyoruz ve yeni yerler keşfediyoruz.
Oyun tek kişilik mod ve çok kişilik mod olarak ayrılıyor. 
Kamera açısına değinmek istiyorum tepeden kamera açısıyla renkli bir atmosfer oluşturulmaya çalışılmış.
Evet çok heyecanlıyız demiştik bakalım bu dondurucu soğukta bizleri neler bekliyor olacak!


English Translation

If we wanted to name February of 2017, we can say: "The Bear to Survive." What really did not happen this month: Resident Evil 7BIOHAZARD, Conan Exiles and more. There's one more game that's going out. One of these games is THE WILD EIGHT! We are excited because there is little time for the game to come out. I want to talk about the atmosphere and play of the game,
Everything is actually starting on an airplane. Our "IRIS 816" code plane is disappearing for an unknown reason in Alaska. As you might guess, it actually falls and it is shattered.
Eight people from the roads are surviving. These 8 people have their own characteristics. And the game is actually around those 8 people. And we are collecting goods in abandoned places that are unknown to these 8 people, crafting, building houses, hunting and discovering new places.
The game is divided into single mode and multi mode.
I would like to touch on camera, I tried to create a colorful atmosphere from the top camera.

Yes, we were very excited, so let's see what happens to us in this freezing cold!

Furkan Berk Tağı

UYARI!(Bu yazılmış olan inceleme yazısı noter tarafından görülmüş ve onay almıştır.)
WARNING! (This review was written in the article has been seen and approved by a notary.)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder